Mala Šumska Vila

Uvjeti poslovanja

OPĆI UVJETI ZA KORIŠTENJE INTERNET TRGOVINE MALASUMSKAVILA.COM.HR

Opći uvjeti internet trgovine Mala šumska Vila sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), na temelju preporuka GZS.

Opći uvjeti za korištenje web stranice (“Uvjeti”) su ugovor između Vas i poduzećem SI STARS d.o.o., Zadobrovška cesta 96, 1260 Ljubljana-Polje, Slovenija. Ovi uvjeti reguliraju Vaše korištenje internet trgovine Mala šumska Vila, uključujući zaključivanje ponuda i kupnje robe.


UVOD

Posjetom ili korištenjem trgovine www.malasumskavila.com.hr izražavate svoju suglasnost sa ovim Uvjetima i odredbama. Ako se ne slažete s uvjetima, napustite stranicu i ne koristite internet trgovinu www.malasumskavila.com.hr.

Prodavatelj zadržava pravo promjene uvjeta na internet stranici malasumskavila.com.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Sve promjene su obvezujuće za kupce, pa preporučujemo da redovito provjeravate uvjete.

Prije nego što možete koristiti web ili imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih uvjeta, molimo kontaktirajte info@malasumskavila.com.hr


DEFINICIJE

“Mala šumska Vila, trgovac ili mi / nam” se odnosi na SI STARS d.o.o., Zadobrovška cesta 96, 1260 Ljubljana-Polje, Slovenija;

“internet stranica” označava internet stranicu koja se nalazi na www.littlegrenfairy.com, www.malasumskavila.com.hr, malasumskavila.com.hr ili bilo koja druga kombinacija koja ih može nadomjestiti;

“VI” se odnosi na korisnika na internet stranici;

“Korisnici” se odnosi na sve korisnike web stranice;

“Ugovor” Sporazum će se sastojati od dokumenata, kao što je opisano u Uvjetima i odredbama. Ugovor se smatra sklopljen zadavanjem naloga za kupnju proizvoda, u skladu s ovim Uvjetima, odnosno kada primite potvrdu narudžbe s naše strane. Ulaskom u ovaj Ugovor, pristajete biti vezani sadašnjim Uvjetima;.

“Vaša narudžba ili Narudžba” se odnosi na vašu ponudu, koju zadajete na našoj internet stranici o kupnji naših proizvoda, koja za nas postaje obvezujuća u trenutku kada Vam pošaljemo potvrdu;

“Potvrda odnosno zaprimanje narudžb” se odnosi na potvrdu primitka vaše narudžbe koju dobite putem e-mail pošte odmah nakon postavljanja naloga. Potvrda primitka vaše narudžbe mora sadržavati popis i cijenu kupljenih proizvoda, osnovne podatke i cijene isporuke.

“Potvrda poslanih naloga” se odnosi na prihvaćanje narudžbe, te će biti poslano na Vašu e-mail poštu na zahtjev. Potvrda poslanih naloga predstavlja ugovor i uključuje popis kupljenih proizvoda, osnovne informacije, cijenu kupovine i dostave, podatke računa za isporuku, kao i taj ugovor. S primitkom potvrde poslanih naloga uspješno je završena kupovina te je ugovor s nama zaključen.

“Uvjeti i Opći uvjeti” se odnosi na ove Uvjete i odredbe za internet trgovinu i sve važeće posebne uvjete; Uvjeti su dostupni u donjem desnom kutu ili na poveznici www.malasumskavila.com.hr/uvjeti_poslovanja

“Posebni uvjeti” se odnosi na uvjete u opisu proizvoda, kao i na sve dodatne uvjete koji odgovaraju tim uvjetima;

“Trgovina” se odnosi na internet trgovinu koja se nalazi na www.littlegrenfairy.com, www.gozdnavila.si, www.malasumskavila.com.hr ili bilo koja druga poveznica koja ih nadomješta;

“Proizvod” se odsnosi na proizvod prikazan na prodaju u internet trgovini;

“Opis proizvoda” se odnosi na dio internet trgovine gdje je vidljiv opis, uključujući i određene uvjete koji se odnose na proizvod;

“Prednarudžba” se odnosi na ponudu kupca o kupnji proizvoda koji nije na zalihi, ali se za isti proizvod može provesti prednarudžba;

“Kolačići” Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se prenosi na računalo korisnika pri posjeti internet stranice, odnosno internet trgovine i obično sadrži ime poslužitelja s kojeg je poslan kolačić, životni vijek kolačića i vrijednost – obično jedinstveni slučajni broj. Sam kolačić ne sadrži ili prikuplja podatke. Ukoliko ga poslužitelj i internet preglednik očitaju, može pomoči internet stranici pri provedbi korisničke usluge – primjerice, prisjetiti se prethodnih kupnji ili podataka o korisničkom računu. Samo poslužitelj koji je poslao kolačić može čitati i koristiti taj kolačić. Internet stranice i internet trgovine koriste kolačiće (tekstualne datoteke) za prilagođeno korisničko iskustvo i analitičke obrade podataka pri posjeti internet stranice. Oni se također koriste za pohranu podataka koji će omogućiti registraciju i rad internet košarice. Na internetu, kolačići mogu poboljšati korisničko iskustvo i time dopustiti da pamti postavke korisnika. To znači da je korisnik prepoznat pri ponovnoj posjeti internet stranice.

“Osobni podaci” se odnosi na informacije koje su odane prilikom registracije, kao i informacije koje se odnose na ponašanje na internet stranici, podatke o danim nalozima i prodaji, te bilo koje druge informacije koje ste nam poslali.


PRISTUP

Korištenje internet stranice

Korištenjem internet stranice suglasni ste s uvjetima korištenja. Slanjem narudžbe putem internet stranice jamčite da niste maloljetnik, da ste navršili barem 18 godina i imate punu pravnu sposobnost ulaska u ovaj sporazum.

Ako zahtjevate nalog kao pravna osoba, jamčite da ste dobili suglasnost zakonskog zastupnika za kupnju. Proces kupnje za pravne osobe je jednak procesu kupnje fizičke osobe, samo se pri završetku kupnje upisuje naziv tvrtke i porezni identifikacijski broj. Također, opcije plaćanja su iste.

U trgovinu se možete prijaviti kao pojedinac – fizička osoba. Pojedinci su isključivo korisnici koji ostvaruju i koriste dobra i usluge za namjene izvan njihove komercijalne ili profesionalne djelatnosti. Za korisnike koji su fizičke osobe prema ovom pravilu, vrijede odredbe Zakona o zaštiti potrošača i odredbe Općih uvjeta.

Članovi internet trgovine imaju pristup posebnim pogodnostima kao što su posebne cijene (ako je raspoloživo za proizvod), posebne akcije, popusti i pokloni. Sve privatne informacije se čuvaju u tajnosti.

Ulaskom na ovu internet stranicu neopozivo razumijete i prihvaćate da možete komunicirati i poslovati s nama samo na engleskom, hrvatskom i slovenskom jeziku.

Ukoliko koristite internet stranicu, vi ste odgovorni za pristup računalu i korisničkom računu na našoj internet stranici.

Slažete se da ćete koristiti internet stranicu, tako da ne oštećuje nas, druge korisnike ili treće osobe. Zadržavamo pravo obustaviti ili ograničiti pristup internet stranicama bez prethodne najave ukoliko kupac krši naše Uvjete i odredbe ili zloupotrebljava internet stranicu ili pristup istoj.

U slučaju održavanja ili izmjene na web stranici, zadržavamo pravo na to da u tom razdoblju ograničimo ili onemogućimo pristup stranicama. Naš cilj je da se svo održavanje i sličan posao obavi u najkraćem mogućem roku, te da ponovno omogućimo pristup što je prije moguće.

Korištenjem internet stranice suglasni ste s tim da vas se može automatski preusmjeriti na lokaliziranu verziju trgovine koja je bliža vašem mjestu, ako ta mogućnost postoji.

Promjene na stranicama

Zadržavamo pravo: mijenjati ili povući, privremeno ili trajno, ovu internet stranicu (ili bilo koji njen dio).

Trgovac teži najvećem mogućem stupnju pravodobnosti i točnosti podataka objavljenih na stranici. Uz to, moguća je smanjena stopa rada korištenih tehnoloških rješenja, unos, prijenos, ili bilo koji drugi uzrok pogreške podataka koji se pojavljuje na stranici. U slučaju da posjetitelj internet stranice procjeni da je informacija pogrešno prikazana, slobodno može poslati poruku na kontakt adrese. Trgovac nije odgovoran za povremene probleme s internet stranicom, moguću netočnost informacija, niti za bilo kakvu štetu nastalu uporabom netočnih ili nepotpunih informacija i nedostatak pristupa i korištenja informacija na ovim internetskim stranicama.

Promjene ovih uvjeta i odredbi

Trgovac zadržava pravo promjene uvjeta na mjestu Malasumskavila.com.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Sve promjene su obvezujuće za kupce, pa preporučujemo da redovito provjeravate uvjete.

Najnovija verzija Uvjeta je dostupna na www.littlegreenfairy.com, malasumskavila.com.hr ili www.gozdnavila.si.

Prava intelektualnog vlasništva

Internet trgovina malasumskavila.com.hr kao i svi podatci, opisi proizvoda, programski kod, tehnologija, slike, članci, grafika i drugi ugrađeni elementi prikazani na internetskoj stranici trgovca zaštićeni su autorskim pravom i drugim zakonima i propisima o autorskim pravima i ne smiju se reproducirati ili koristiti bez prethodnog pismenog dopuštenja.

Zaštitni znakovi i logotipi priznate tvrtke su u njihovom vlasništvu.

Zaštita podataka i privatnost

Registriranje i / ili unos osobnih informacija na internet trgovini trgovca je potrebno, te se koristi samo za pravilno izvršenje usluga trgovca. Trgovac nikada neće dijeliti, prodati, iznajmiti ili na drugi način trgovati vašim osobnim podacima. Vaši osobni podaci neće se koristiti ako se ne slažete s metodom primjene. Korisnici mogu pregledavati podatke pohranjene o njima kroz njihov račun.

Mala šumska vila se obvezuje trajno zaštititi sve osobne korisničke podatke u skladu s ZVOP-1. Gozda vila navedene osobne podatke koristi isključivo za ispunjenje ugovora (slanje informativnog materijala, ponuda, faktura) i druge potrebne komunikacije s korisnicima. Korisnički podaci ni u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama. Za zaštitu osobnih podataka je odgovoran i korisnik sam, na način da osigurava sigurnost svoje e-mail adrese, korisničko ime i lozinku, i odgovarajući softver (anti-virus) kako bi zaštitio/la svoje računalo.

Trgovac na stranici koristi nekoliko različitih sigurnosnih tehnologija kako bi zaštitio svoje podatke i privatnost.

Prijenos podataka na poslužitelju je zaštićen sa 128-bitnim SSL certifikatom izdanim od strane ovlaštenog nadzornog tijela.

Komunikacija s korisnicima

Mala šumska Vila kontaktira korisnike putem sredstava komunikacije na daljinu samo ako korisnik izričito ne protivi, te u skladu s odredbama ZEK-1 o elektroničkim komunikacijama.

Elektronske poruke i / ili SMS poruke će sadržavati sljedeće elemente:

jasno i nedvosmisleno označene kao reklama,

pošiljatelj će biti jasno vidljiv,

razne kampanje, promocije i druge marketinške tehnike će biti označene kao takve.

Uvjeti za sudjelovanje u njima su jasno utvrđeni:

Jasno predstavljen način odjave od primanja reklama

zahtjev korisnika koji ne žele primati reklame, izričito će biti poštivan.

Recenzije, mišljenja i preporuke

Recenzije, ocjene i preporuke, napisane od strane kupaca, funkcionalnost online trgovine, i posvećena zajednicu korisnika. Mala šumska Vila omogućujeda bilo koji korisnik internet trgovine napiše mišljenje, prije konačnog objavljivanja od strane revizije. Mala šumska Vila neće objavljivati ​​mišljenja ili članke koji su na bilo koji način uvredljivi, neprikladni ili da prema našim procjenama nisu korisni ostalim korisnicima i posjetiteljima.

Slanjem mišljenja ili komentara, korisnik izričito prihvaća uvjete korištenja svojih mišljenja ili komentare i odobrava Maloj šumskoj vili objavljivanje cjelokupnog ili dijela teksta u svim elektronskim i drugim medijima. Mala šumska Vila ima pravo primjeniti sadržaj mišljenja ili komentare na neodređeno vrijeme i u bilo koju svrhu koja je u komercijalnim interesima Male šumske Vile, uključujući i objavljivanje reklama ili drugih marketinških komunikacija. Autor mišljenja istovremeno izjavljuje i jamči da posjeduje materijalno i moralno autorsko pravo nad pisanim pogledima i komentarima, te da ta prava nisu isključiva i neograničeno u vremenu prenosi na Malu šumsku Vilu.

Izjave koje se odnose na prehrambene i zdravstvene tvrdnje u opisu proizvoda

Sve informacije na internet stranicama trgovine Mala šumska Vila su samo informacije i nisu namijenjene kao zamjena za savjet liječnika ili drugih medicinskih kadrova, također ne može biti zamjena za odgovarajuću medicinsku pomoć, jer oni nisu priznati od strane zdravstvene ustanove.

Tvrdnje o određenim proizvodima na ovoj internet trgovini nisu ocijenjen od strane državnih institucija i nisu namijenjene za liječenje ili prevenciju bolesti. Tekstualni opisi pojedinih proizvoda su samo u informativne svrhe i nisu odobreni od strane Europskog instituta za sigurnost (EFSA).

U slučaju da uzimate lijekove ili druge dodatke prehrani, prije kombiniranje tih super namirnica konzultirajte se s liječnikom.


NARUDŽBA I DOSTAVA

Cjenik

Sve cijene na internet trgovini Malasumskavila.com.hr dane su u eurima ili kunama i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Cijene su važeće na zaključivanju ugovora, ili kada kupac prima potvrdu o  obradi narudžbe. Cijene su podložne promjenama bez prethodne najave.

Vaša cijena

Cijena koja se odnosi na internet kupovinu. Primjenjivo u slučaju potvrde naloga.

Troškovi dostave

Troškovi dostave nisu uključeni u nabavnu cijenu, te će biti dodani na nabavnu cijenu. Trošak dostave obračunava se prije sklapanja ugovora, tako da nakon plaćanja, kupac više neće imati bilo kakve dodatne troškove (osim za plaćanje pouzećem u čijem slučaju pošta Slovenije naplaćuje ​​naknadu za plaćanje računa). Trošak dostave se mijenja i stalno ažurira tijekom ugovora. Dostava se primjenjuje na području Slovenije i Hrvatske. Za bržu isporuku ili isporuke izvan države Slovenije i Hrvatske potrebno je urediti telefonom ili e-mailom.

Naknade Banke

Imajte na umu da bankovni transferi zahtijevaju dodatne naknade, što se ne može procijeniti u trenutku kupnje. Naknada koju naplaćuje vaša banka za platne naloge je vaša odgovornost, te ju  plačate u skladu s ugovorom koje imate u banci.

Povrat robe

SI STARS d.o.o. jamči kvalitetu robe uz jamstvo od strane uvoznika odnosno proizvođača robe. Proizvodi su pod garancijom, ako je tako navedeno u jamstvu. Ova garancija vrijedi ukoliko se slijede upute iz garancije, uz prilaganje računa. Garantni rok je naveden na garanciji ili računu.

Informacije o garanciji su također navedene na strani prezentacije proizvoda. Ako nema informacije o garanciji, ovaj proizvod nema garanciju ili podatak o tome u tom trenutku nije poznat. U tom slučaju, kupac može kontaktirati trgovca koji će osigurati ažurnost podataka.

U slučaju štete uzrokovane zlouporabom, nemarom, mehaničkim oštećenjem i ozljeda u slučaju više sile, jamstvo ne vrijedi. Također, jamstvo se ne može  izvršiti u slučaju da je na robi vidljivo strano uplitanje neovlaštene osobe, nepravilno upravljanje odnosno nemarno ponašanje.

U slučaju da naručeni predmeti nisu zadovoljavajući, imate na raspolaganju 14 dana od primitka robe da se povučete iz ugovora u pisanom obliku. Rok počinje teći od dana nakon primitka robe. Proizvod se onda mora vratiti u roku od 30 dana od dana obavijesti o povlačenju. Trošak povratka snosi kupac.

Prije povrata molimo Vas da nas obavijestite putem e-maila ili nas nazovite na broj telefona da se dogovorimo o najboljem načinu povrata. Pošiljke pouzećem ne prihvaćamo. Obavijest o povlačenju iz ugovora treba uvijek biti primljena u pisanom obliku ili osobno.

Roba se vraća neiskorištena, neoštećena i u izvornom pakiranju, sa svim dodaci koji su došli uz robu. Pri povratu obavezno priložiti kopiju R1 računa. Nabavna cijena za vraćene stvari će biti doznačena na Vaš bankovni račun ili se po dogovoru smatrati kreditom nabavne cijene pri slijedećoj kupnji. Novac se vraća isključivo putem transakcijskih računa i ne plaća u gotovini. Jedini trošak potrošača u vezi s otkazom ugovora je izravni trošak povrata robe. Ako je roba oštećena, korištena, prljava, bez izvorne ambalaže ili je oštećena, trgovac zadržava pravo odbiti povrat ili naplatiti odgovarajuću naknadu. Novac se vraća odmah nakon što primimo robu ili najkasnije u roku od 30 dana.

Povlačenje od ugovora nije opcija u sljedećim slučajevima:

ako je roba oštećena, prljava ili postoje vidljivi tragovi korištenja (u unutarnjim i vanjskim dijelovima aparata).

Ukoliko vraćeni proizvod spada u gore spomenute slučajeve, međutim, trgovac ipak odluči primiti robu natrag kao uslugu kupcu, može se se zaračunati naknada za čišćenje i obnovu.

Pojam robe obuhvaćene Zvpot se smatra prodaja pakiranja kao sastavni dio robe, koji čini reklamu sa slikama proizvoda i tehničkim karakteristikama. Uništavanjem ili oštećenjem paketa, vrijednost robe je smanjena. Svaku ambalažu je zapravo moguće otvoriti na način da nema vidljivih učinaka otvaranja. Za oštećene ambalaže, pod nadležnošću korisnika (npr. jer je pri povratu neoprezno pakiran paket ili zato što je pri otvaranju nepotrebno rastrgano pakiranje), trgovac može naplatiti naknadu u iznosu do 30% od vrijednosti robe.

Odgovornost poduzeća za nedostatke

Žalbu o stvarnim pogreškama poduzeća, potrošač može tvrditi za svaki proizvod kupljen s jamstvom ili bez.

Od administrativne pogreške, potrošač može tražiti povrat pri prodavatelju, i to u roku od 2 mjeseca nakon otkrića administrativne pogreške, ili u roku od 2 godine nakon što je roba preuzeta od strane kupca. Potrošač može tražiti svoj izbor: (1) eliminirati pogreške (2) povrat uplaćenog iznosa u odnosu na situaciju (3) zamjenu robe (4) Povrat uplaćenog iznosa.

U ostvarivanju prava iz ovog stavka kupac mora trgovcu u poruci o pogrešci točno opisati situaciju i omogućiti prodavaču da pregleda proizvod. Ako se pogreška ne osporava, trgovac treba što je prije moguće, ali najkasnije u roku od 8 dana, prihvatiti zahtjev potrošača. Međutim, ako postoji spor o pogrešci, trgovac mora, u roku od 8 dana dati potrošaču pisani odgovor.

Koraci kupnje -sklapanje ugovora

Izbor predmeta – dodjela naloga (status narudžbe “u redu”) Korisnik odabire proizvode koje želi dodati u košaricu klikom na gumb “dodaj u košaricu”. Iz košare je uvijek moguće uklanjanje odabrane robe klikom na “Ukloni”. Kada korisnik završi zbirku predmeta, klikom na gumb “na blagajni” ispunjava sve potrebne podatke i predaje narudžbu. Narudžba je smještena na popis, kupac dobiva kopiju narudžbe u svoj poštanski sandučić. Kupac ima mogućnost otkazati narudžbu s popisa putem elektroničke pošte u roku od dva sata. Popis se čuva u “arhivu” na poslužitelju trgovca. Korisnik popisu može pristupiti preko poveznice “arhiv” u stupcu “Prijava”.

Potvrda narudžbe – sklopljen ugovor (status narudžbe “u obradi”) Najkasnije u roku od 48 sati unutar radnih dana (subota, nedjelja i državni praznici su neradni dani) trgovac pregledava narudžbu, provjerava dostupnost proizvoda i potvrđuje narudžbu ili odbija. U slučaju da se cijena u trenutku obrade promijeni, trgovac se obvezuje pokušati ponuditi korisniku nižu cijenu ili ponuditi odgovarajuće rješenje koje će biti uzajamno zadovoljavajuće. Trgovac zadržava pravo pozvati telefonski broj korisnika ili ga kontaktirati na bilo koji drugi način. Ugovor između trgovca i korisnika u slučaju potvrde naloga s porukom “obrada” definitivno zaključen, u slučaju odbijanja narudžbe, ugovor nije zaključen.

Otprema robe (status narudžbe “Gotovo”) Trgovac  zapakiranu robu otprema s priloženim R1 računom i uputama.

Mala Šumska Vila nakon isporuke i plaćanja naručenih proizvoda kupcu šalje račun i u pdf formatu putem elektroničke pošte klijenta. Na računu je obrazložena cijena i svi troškovi koji se odnose na kupnju. Kupac je dužan provjeriti točnost podataka prije zaključivanja anloga. Prigovori o ispravnosti izdanih računa koji su upućeni nakon ovog koraka, nisu uzeti u obzir.

Otkazivanje narudžbe

Korisnik može otkazati ugovor u roku od 2 sata nakon postavljanja naloga putem elektroničke pošte. Nakon isteka 2 sata mora provesti otkazativanje ugovora preko telefona. Elektronička pošta mora sadržavati sljedeće podatke:

U naslovu poruke: Otkazivanje narudžbe

Sadržaj poruke: a) broj naloga b) ime i prezime kupca c) adresa kupca

Načini plaćanja

Nabavna cijena narudžbe može se pokriti

– Paypal uslogom (automatski)

U tom slučaju, vi prihvaćate uvjete PayPal usluge i njihovu politiku privatnosti, koje su dostupne na datum sklapanja naloga na internet stranici https://cms.paypal.com/si/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/Legal_Hub_full&locale.x=en_US

– pred-plaćanjem

Podaci o plaćanju na sljedeći račun:

SI STARS d.o.o.

Zadobrovška cesta 96

1260 Ljubljana-Polje

Slovenija

IBAN: SI56 0510 0801 5576 640

BIC KOD: ABANSI2X

Prihvaćanje narudžbi

Potvrda odnosno prihvaćanje narudžbe predstavlja potvrdu primitka vaše narudžbe, dobivenom elektroničkom poštom odmah nakon postavljanja naloga. Potvrda primitka vaše narudžbe sadrži popis i cijene kupljenih proizvoda, osnovne podatke i cijene isporuke. Naša trgovina predstavlja poziv za prihvaćanje ponude o kupnji naših proizvoda. Uz vašu kupnju i plaćanje kupoprodajne cijene koju ste dali kao ponudu za kupnju naših proizvoda.

Nakon ili zajedno s potvrdom primitka vaše narudžbe, poslat ćemo vam potvrdu o slanju narudžbe. Potvrda o poslanoj narudžbi znači prihvaćanje narudžbe, koja će biti poslana elektroničkom poštom na zahtjev. Potvrda o poslanoj narudžbi predstavlja ugovor i uključuje popis kupljenih proizvoda, osnovne informacije, kupovnu i cijenu dostave, račun, podatke za isporuku, kao i te uvjete. Uz primitak potvrde poslanih naloga uspješno je završila kupovina i zaključen je ugovor s nama.

Odbijanje naloga

O odbijanju narudžbe bit ćete obaviješteni elektroničkom poštom.

Vaša narudžba obično je odbijena zbog jednog od sljedećih razloga:

Proizvod nije na zalihi.

  • Nismo primili uplatu.
  • Pogreška u opisu, odnosno cijeni proizvoda.
  • Ne ispunjavate uvjete poslovanja.
  • Niste osigurali prave i provjerljive podatke.

U slučaju odbijanja narudžbe Vaša uplata (ako postoji) će se nadoknaditi što je prije moguće, ali najkasnije u roku od četrnaest (14) dana nakon obavijesti o odbijanju.

Nastojimo postići najbolje moguće korisničko iskustvo. Ne možemo jamčiti da će Vaš nalog biti usvojen i poslan. Ni na koji način nismo odgovorni za odbijanje narudžbe.

Pregled proizvoda

Svaki proizvod ima sliku pored opisa proizvoda koja je povezana s tim proizvodom. Napravit ćemo sve u svojoj moći da informacije, opisi i cijene proizvoda budu točne. Iako pokušavamo održati internet trgovinu ažurnom, moguće je da se situacija promijeni u trenu predaje narudžbe.

Trgovac radi sve u svojoj moći da njegova internet stranica uključuje točne i ažurirane informacije o proizvodima, cijenama i zalihama. Međutim, trgovac ne jamči za točnost informacija niti prihvaća odgovornost za štetu ili druge odgovornosti za eventualne pogreške u sadržaju internet stranice. Slike proizvoda su simbolične i ne predstavljaju činjenice, te ne jamče karakteristike proizvoda (boje po izboru).

Cijene i ostale komponente u opisu proizvoda ne mogu biti potvrđene prije nego od Vas ne zaprimimo narudžbu, koji možemo prihvatiti ili odbiti u skladu s našom politikom.

Ugovori

Podatke o sklopljenom ugovoru, odnosno predanoj narudžbi su pohranjeni pi trgovcu. Oni su dostupni ili putem pojedinačnog korisničkog računa (pristup putem interneta) ili u bazi podataka trgovca (pristup osobno ili putem telefona). Ugovor se sklapa na slovenskom jeziku. Ugovor, odnosno narudžba se može zaključiti putem telefona, elekroničke pošte ili internet putem internet trgovine. Ispravke ili dopune ugovora mogu biti poslane putem elektroničke pošte ili dogovorene putem telefona.

Vrijeme isporuke

Trgovac će nastojati dostaviti robe do kupca u rokovima. Nakon predaje naloga, dobit ćetepotvrdu, koja sadrži potvrdu naručenih proizvoda i ukupne cijene. Potvrda narudžbe će također uključivati ​​broj telefona i kontakt e-mail adresu odjela za odnos s kupcima koji možete kontaktirati u slučaju bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi vaše narudžbe. U slučaju da roba koju ste naručili nije na zalihi, dogovorit ćemo se s vama o razdoblju isporuke. Prodavatelj zadržava pravo da za vrijeme dok je status  naloga u  “Obradi”, ugovor za koji smatra da ne može sprovesti u ovim uvjetima, može biti odbijen.

Dostava i rok isporuke može varirati, ovisno o proizvodu, njegovoj dostupnosti, državi isporuke, prijevoznika i drugih mogućih praktičnih čimbenika. Imajte na umu da su navedeni rokovi slanja prosjek, ali ne i garancija da će biti izvedeno u tom roku.

Kada naručujete, morate prihvatiti uvjete odabranog prijevoznika.

Isporuka

Isporuka naručene robe provodi GLS. Za sve narudžbe do 11h, trgovac  pokušava isporučiti robu iz skladišta u roku od 24 sata (pod uvjetom da je roba na zalihi). Isporuka robe je ograničena na teritorij Slovenije i Hrvatske (u slučaju druačijeg dogovora, molimo da nas kontaktirate). U svakom slučaju, trgovac nije odgovoran za prekoračenje roka isporuke. Isporuka će biti na adresi koju ste naveli prilikom registracije ili pri narudžbi. U slučaju da ponestane zaliha, odmah ćemo Vas o tome obavijestiti i ponuditi druge slične proizvode, ili Vas obavijestiti o novom datumu isporuke za naručene stavke.

Rok isporuke započinje u 14.00 sati na dan primitka uplate, odnosno od vremena kada ste dobili elektroničku obavijest da je vaša narudžba “u obradi”. Vrijeme isporuke u iznimnim slučajevima, iznosi maksimalno do 30 dana, osim ako nije drugačije dogovoreno. Proizvodi koji su na zalihi će biti isporučeni na isti dan ili sljedeći radni dan nakon primitka narudžbe. U slučaju da proizvodi nisu na zalihi, mi ćemo vas obavijestiti o namjeravanom vremenu isporuke.

Što to znači na zalihi? Za sve narudžbe, u kojim su proizvodi označeni sa na zalihi i predane do 11h, trgovac će pokušati isporučiti robu iz skladišta u roku od 24 sata.

Trošak dostave obračunava se prije sklapanja ugovora, tako da nakon plaćanja više nećete imati nikakve dodatne troškove.

Trošak dostave mijenja se i stalno ažurira tijekom narudžbe. Dostava vrijedi za teritorij Slovenije i Hrvatske. Brža isporuka ili isporuke izvan zemlje Slovenije i Hrvatske se uređuju telefonom ili elektroničkom poštom.

Paket dostavlja GLS. Preporučujemo da prilikom narudžbe navedete broj telefona na koji ste dostupni (npr. osobni broj mobitela), jer ćete biti kontaktirani.

Način plačanja „Pouzećem“  se isplaćuje GLS-u u gotovini. Ukupna nabavna cijena + troškovi dostove su navedeni u ugovoru, te ih se pridržava, osim ako kasnije nije drugačije dogovoreno.

Darovi i promotivne kampanje

Budući da želimo nagraditi naše vjerne kupce, čitatelje e-novosti i sve ostale koji nas prate putem drugih medija, često se provode posebne promotivne kampanje. Ako posjetitelj odluči iskoristiti takve kampanje, svjestan je i obvezuje se da, ako je riječ o povratku robe u dijelu ili u cijelosti, mora vratiti dar, osim ako stranka zamijeni proizvod za bilo koji drugi proizvod iz internet trgovine, a da je iste vrijednosti. Također za darove koje korisnici dobiju besplatno uz kupnju ne mijenjamo ili vraćamo vrijednost proizvoda.

Sve informacije, zahtjeve, prijave i obavijesti se mogu poslati putem elektroničke pošte: info@malasumskavila.com.hr. Te ču se tretirati kao što je navedeno u ovim uvjetima. Mi ćemo pokušati odgovoriti u roku od osam (8) dana od dana podnošenja vašeg zahtjeva.

Copyright © 2019 SI STARS d.o.o.

Sva prava zadržana. Na našim stranicama nastojimo objavljivati ​​samo provjerene i točne informacije; ako Vaša strana otkrije lažne ili neadekvatne informacije, javite nam.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-maila: info@malasumskavila.com.hr

ZAŠTO ODABRATI MALU ŠUMSKU VILU
[/vc_row]
CERTIFIKATI & NAGRADE
certifikati-02

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top