Mala Šumska Vila

Organic Monkey

Organic_Monkey

Prva britanska pravedna trgovina asortimana za njegu dječje kože Organic monkey su postavile dvije poduzetničke mame, Heidi i Claudine koje su prepoznale rupu na tržištu za istinski organsku paletu proizvoda za njegu kože beba.

Uključile su korištenje sastojaka pravedne trgovine gdje je to moguće, pružajući bolji posao proizvođačima i zemljama u razvoju.

Otkako smo postale majke, sve više i više smo se interesirale što ide u proizvode za bebe, osobito za njihovu kožu. Mi smo željele vidjeti koji sastojci se koriste, kako oni rade, pa čak i njihove ambalaže. Time što smo postale majke, postale smo etički i društveno svjesnije.

Moj Najstariji sin Forrest je bio vrlo bolestan kad je rođen, pati od rođenja asfiksije. Proveo je prvih 8 dana svog života na natalnoj jedinici za posebnu brigu u županijskoj bolnici Royal Sussex u Brightonu. Dok je on napravio značajan napredak, njegov razvoj je trebalo pomno pratiti kako bi se osiguralo dostignuće svih bitnijih prekretnica. Kada je moj zahtjev da se honorarno vratim na posao bio odbijen, odlučila sam da je to moja prilika otvoriti svoju tvrtku i istovremeno provoditi kvalitetno vrijeme sa svojim sinom. (Heidi Crawford, generalni direktor).

“Kada je rođen Dylan, neizbježno se rodio s ekcemom, budući da ga i ja i moj muž imamo. Stoga je pronalaženje proizvoda za njegu kože beba koji neće iziritirati kožu, bila bitna od samog početka. Nakon čitanja mnogih oznaka na svakodnevnim markama, bila sam zabrinuta i razočarana u to kako je bilo teško naći i organske i “bez” proizvode za bebe. Sigurno bi trebalo biti lakše brinuti se o bebinoj koži? Tako smo, zajedno s Heidi, stvorile vrlo poseban asortiman proizvoda za bebe s osjetljivom kožom poput Dylana. “(Claudine Sinnett, kreativni direktor).

Sastojci su u središtu naših proizvoda.

Važno nam je priskrbiti i organske sastojke i sastojke pravedne trgovine kako bi jamčili najčišće, najkvalitetnije proizvode za najnovije i najosjetljivije kože, te pritom poštivati prirodu i poštena partnerstva s poljoprivrednicima koji proizvode sirovine i kroz proces opskrbe. Stavili smo naš prekrasan asortiman za njegu kože na internet kako bi život učinili što jednostavnijim mogućim za zaposlene mame (postoji li bilo koja druga vrsta mama?). Možete kupovati za vrijeme dojenja, u 3 sata ujutro ili u pidžami, bilo kako Vam odgovara. Naša internet stranica je dizajnirana da bude jednostavna i lagan za korištenje s besplatnom dostavom unutar Ujedinjenog Kraljevstva na sve kupovine koje iznose iznad £ 40.

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top