Mala Šumska Vila

O nama

Mala šumska vila je obiteljski posao koji smo otvorili sa željom da ponudimo zanimljive, stilske i prirodne proizvode za bebe, djecu i obitelj.

 

Posao vode četiri cure iz tri generacije- mama, dvije kćeri i unuka. Naša najmlađa članica je stara samo nekoliko godina, ali definitivno je šefica! Željele bi smo Vam olakšati roditeljstvo i odluku o prirodnim i zdravim proizvodima. Upravo iz tog razloga sve proizvode sve proizvode biramo posebno za vas u nadi da ćete osjetiti našu posebnu pažnju i dobre pozitivne vibracije.

 

U našoj trgovini možete naći zaista predivne brendove koji osiguravaju lijepe, dugotrajne, ekološke, netoksične proizvode. Mi se brinemo o tome da je naša trgovina mjesto gdje ne morate brinuti o odlukama koje donosite.

 

Ne samo da je vaš odabir zelen, nego se mi brinemo i potičemo da maštate, budete kreativni i ono najvažnije da se zabavljate.

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, želite s nama podijeliti svoje mišljenje  ili trebate više informacija o proizvodima i kupnji slobodno nas kontaktirajte na: info@ malasumskavila.com.hr. Možete se i priključiti našoj mail listi, pratiti nas na Facebooku i čitati naš blog.

 

Želimo se zahvaliti što podupirete naš posao i želimo da Vam Mala šumska vila donese zadovoljstvo, inspiraciju i bude magična isto kao što je i nama.

 

Vidimo se u stvarnom svijetu Aleksandra, Iva, Marica & Monika

ZAŠTO ODABRATI MALU ŠUMSKU VILU
CERTIFIKATI & NAGRADE
certifikati-02

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top