Mala Šumska Vila

Posteljina

Prikazuje se svih 2 rezultata


 • Jedinstven komplet posteljine koji sadrži navlaku/deku i jastuk/naslon za glavu. Komplet sadrži laku i meku deku i ravan jastuk siguran za dijete. Na obje strane se nalazi pamuk. Oba proizvoda su punjena hipoalergenskim poliestrom, koji osigurava prozračnost, odgovarajuću temperaturu i vlagu. što omogućava iznimno udoban san. Posteljina je napravljena od kvalitetnog pamuka, koji ima sve potrebne certifikate.

   

  Deka: 65 cm x 75 cm

  Jastuk: 25 cm x 30 cm.

   

  Komplet je “spreman za uporabu” i spreman za korištenje,  cijeli komplet se može prati strojno u cijelosti sa posteljinom i punilom. Posteljinu nije moguće skinuti. Perilica ne oštećuje proizvod, proizvod perete u kompletu, što je posebno važno za djecu s alergijama.  Trenutno su na tržištu proizvodi gdje se posteljina i punjenje peru posebno, no mi vas želimo potaknuti da kupujete i koristite naš proizvod koji se pere u kompletu.

  Akcija!
 • Akcija!

Prikazuje se svih 2 rezultata

Filtrirajte prema cijeni

Kategorije proizvoda

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top