Mala Šumska Vila

Hevea

hevea_dude

Hevea je zaštitni znak danskog podrijetla, koja proizvodi dude, prstenje za griženje i druge proizvode od 100% prirodne gume, koja je bez BPA-a, PVC-a, sintetike i ne sadrži ftalate. Također u proizvodima nema dodatnih bojila.

Hevea dude i igračke su izrađene od 100% prirodne gume, koja je prirodni sok koji dolazi s drveća. Budući da je prirodni materijal, proizvodi se mogu razlikovati u boji i obliku. Također, budući da je biorazgradiv, proizvod ne izlažite izravnoj sunčevoj svjetlosti ili vlazi, a time mu i  produžujete životni vijek.

To također znači da proizvodi nisu uvijek iste boje i neće trajati zauvijek – kao u slučaju organskih jabuka, ne postoje dvije koje izgledaju jednako – tu leži ljepota prirodnih proizvoda!

Svi dodaci izrađeni su od čisto organskog pamuka koji zadovoljava globalne organske tekstilne standarde (GOTS). Svi sastojci se uzgajaju bez upotrebe kemijskih pesticida, gnojiva ili genetski modificiranih organizama (GSO) i pri njihovoj obradi se ne koriste štetne kemikalije ili otapala.

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top