Mala Šumska Vila

Garden of Life

Garden of Life

Misija

Jačanje iznimnog zdravlja®

JAČANJE. Naši proizvodi su dizajnirani tako da sami možete pratiti svoje zdravlje.

IZUZETNA. Vjerujemo u premium prehranu koja nadilazi normalno.

ZDRAVLJE. Vaše zdravlje je dar i iznimno zdravlje je cilj koji je vrijedan truda, za Vas i za Vašu obitelj.

Vizija

Garden of life nudi jedan od najučinkovitijih prehrambenih proizvoda u svijetu. Mi smo zainteresirani za izgradnju odnosa s ljudima kojima pomažemo preobratiti život, kako bi postigli vanredno zdravlje. Kombinirajući najbolje od prirode i znanosti, Garden of Life nudi put do zdravog života s premium proizvodima koji su podržani obrazovanjem i inovacijama.

 

Filozofija zdravlja

Postoji izravna veza između prehrane, tjelesne aktivnosti i zdravlja. Sirova, sveobuhvatna prehrana, od organski uzgojenih resursa, je koristnija za zdravlje od pojedinih hranjivih tvari. U kombinaciji s vježbom, prehrana koja uključuje potrošnju sirovina, žive hrane, pogotovo one koja sadrži probiotike, enzime …  je temelj za zdrav način života.

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top