Mala Šumska Vila

Česta pitanja

Niste još kupovali kod nas? Kako bi vaše iskustvo bilo uspješnije pripremili smo često postavljana pitanja naših klijenata i objašnjenja.

 

Jesu li svi predmeti na zalihi?

U pravilu da, u skladištu su svi proizvodi koji se mogu naći pod gumbom “dodaj u košaricu”.

 

Kako brzo dobijem naručeno?

Za sve narudžbe koje su plaćene unaprijed ili putem PayPal usluge, a naručene do 11 sati, potrudit ćemo se da izađu iz skladišta u roku od 24 sata. Dakle, paket je kod vas u roku od 2-3 radna dana, osim kod proizvoda kod kojih je naznačeno da imaju dužu dostavu.

 

Prije 7 radnih dana sam naručio svoje proizvode, ali još uvijek ih nisam primilo/la. Što se dogodilo?

Ukoliko unutar 7 radnih dana niste primili svoj paket, nazovite nas na +386 31 685 395 i mi ćemo provjeriti gdje je vaš paket.

 

Kako mogu platiti narudžbu?

Postoji nekoliko opcija. Vaša narudžba može biti plaćena putem PayPal usluge (automatski) i preko predračuna(putem vaše internet banke -UPN).

 

Koji su troškovi dostave?

Dostava preko kurira GLS iznosi 5,95€. Na zahtjev, moguće je i osobno preuzimanje.

 

Kada mogu naručiti?

Naša internet trgovina je otvorena 24 sata dnevno, što znači da možete predati narudžbu bilo kada, bilo gdje, kada nađete par minuta. 😉

 

Kupujem poklon i brine me hoće li se odabrani proizvod svidjeti onome kome je poklon namijenjen. Može li se zamijeniti?

Naravno, svi proizvodi mogu se zamijeniti u roku od 30 dana. Proizvodi nam se moraju vratiti neiskorišteni i neoštećeni, a mi ćemo vam poslati drugačiji proizvod ili vratiti kupovnu cijenu. Međutim, vi kao kupac dužni ste snositi troškove nastale u povratku proizvoda. Također morate priložiti kopiju računa.

 

Kako mogu provjeriti je li moja narudžba zaprimljena?

Nakon uspješne narudžbe šaljemo Vam povratne informacije putem e-mail pošte da je narudžba zaprimljena. Također, možemo vam poslati poruku kada je vaš paket napustio naše skladište.

 

Što učiniti ako nisam kod kuće kad stigne dostava?

Dostavljač GLS dostavne službe će vas kontaktirati prije dostave (pa molimo ostavite pravi telefonski broj), te ćete se složiti o preuzeću

Iz kakvih materijali su vaši proizvodi?

Želimo olakšati roditeljstvo te pomoći u odabiru prirodnih proizvoda. Stoga, pažljivo odabiremo proizvode koje nudimo u našoj trgovini i nadamo se da ćete osjetiti našu posebnu brigu i dobru volju. Svi naši proizvodi izrađeni su od vrhunske kvalitete, prirodnih i zdravih materijala (guma, organski pamuk, bambus …). Da su proizvodi i više nego izvrsni, dokazuju brojni certifikati i nagrade koje su primili. I naravno moji redoviti klijenti koji dolaze natrag i kupuju u trgovini.

Nismo odgovorili na Vaše pitanje? Ako odgovor na Vaše pitanje ne možete pronaći ovdje, molim da me kontaktirate na info@malasumskavila.com.hr i odgovoriti ćemo na sva vaša dodatna pitanja.

ZAŠTO ODABRATI MALU ŠUMSKU VILU
CERTIFIKATI & NAGRADE
certifikati-02

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top