Mala Šumska Vila

Mala šumska vila brine o vama!

Mala šumska vila brine o vama i nudi vam:

 

1. Besplatan poklon pri kupnji

Jer vjerujem da moram svojim strankama ponuditi samo najbolje. Zato će vas pri svakoj kupnji dubiti i maleni poklon.

 

2. Kvalitetni prirodni proizvodi

Svojim kupcima garantiram da su svi proizvodi u online trgovini vrhunske kvalitete od svjetovno priznatih marki. Da su proizvodi i više nego odlični, dokazuju i certifikati i brojne nagrade koje su zaprimili. I naravno moje redovite stranke koje se sa veseljem vraćaju nazad i kupuju u našoj trgovinici.

 

3. Besplatna poštarina i brza dostava.

Ako naručite proizvode u vrijednosti iznad 150 €, poštarinu pokrivam ja Paket će biti u vašim rukama u roku od 2-5 radnih dana ( u slučaju da sve bude uredu). Ako je paket nužno zaprimiti (rođendani, rođenje..) molim vas da me o tome obavijestite na telefon 00386 41 960 594 ja potruditi ću se da paket ekspresno stigne do vas. Ukoliko vas ne bude doma, dostavljač će vam ostaviti listić sa brojem mobitela za kontakt i dogovor o naknadnoj dostavi. Svoju narudžbu možete platiti preko Paypala, gotovinom pri preuzimanju i sl.

 

4. Zvjezdice vjernosti za naše vjerne strane

Sa zvjezdicama Mals Šumska vila nagrađuje svoje redovite stranke. Pri svakoj kupnji u mojoj online trgovini dobiti ćete točke vjernosti. Te zvjezdice i točke će Vas uvrstiti za dobivanje posebnih popusta i akcija. Svoje stanje možete provjeriti na vašem računu na stranici.

 

5. 100% sigurna i jednostavna kupnja

Produžena garancija i jednostavno plaćanje. Kupnja je jednostavna, artikl dodate u košaricu, upišete svoje podatke i zaključite kupnju.  Sigurna sam da ćete biti zadovoljni sa naručenim proizvodima, ukoliko se slučajno dogodi da vam se ne sviđa, imate mogućnost povratka u roku 30 dana. Proizvod ne smije biti korišten, te ukoliko nije, vam vraćam iznos. Ukoliko je proizvod rabljen, nažalost, ne mogu ga uzeti nazad.

 

 

Za više informacija mi pošaljite email info@malasumskavila.com.hr

Ako se pri kupnji dogodi greška ili trebate bilo kakvu pomoć možete me kontaktirati i na telefon broj: 00386 41 960 594.

 

Mala Šumska Vila, Aleksandra

ZAŠTO ODABRATI MALU ŠUMSKU VILU
CERTIFIKATI & NAGRADE
certifikati-02

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top