Mala Šumska Vila

Aden + Anais

adenanais

Kao mladoj ženi koja je odrasla u Australiji, osnivačici Raegan Moya-Jones, predstavljen je niz tradicionalnih praksi majčinstva. Jedna od njih – umatanje bebe u veliku muslinovu deku – ju je osobito impresionirala. Činilo joj se da čak i osobito nemirne bebe spavaju mirnije zamotane u muslin. Unatoč vrućim danima i hladnim noćima, dijetetu je ugodno. I najvažnije od svega, činilo se da umatanje jača vezu između majke i djeteta.

Kada se Reagan preselila u SAD i osnovala svoju obitelj, nije mogla naći krpu za umatanje kakve se sjećala od kuće. Bile su premale, izrađena od predebelog flanela ili jednostavno neprivlačne.

Tako je rođena marka Aden + Anais i nakon nekoliko mjeseci napornog rada, marka se počela pojavljivati ​​na blogovima, časopisima, djeci slavnih osoba i u trgovinama diljem zemlje.

Danas, Aden + Anais je uvela muslin u modu. Stvaraju proizvode koji su moderni jednako koliko su i korisni. Vjerujemo u muslin, koji poboljšava živote djece i majki diljem svijeta. Dokaz je u svakom proizvodu koji proizvede Aden + Anais, koji su već donjeli brojne nagrade.

 

aaawards

Muslin tkanine, koje se tradicionalno koriste za omatanje, se naravno također mogu koristiti za pokrivanje pri dojenju, za pokrivanje kolica, posteljinu, podlogu na sjedalu automobila i kolica, pokrivane stola za previjanje, te na beskonačne druge načine.

otheruses

 

Aden + Anais proizvode za svoju djecu koriste također slavne osobe, poput Gabrielle Reece, Jennifer Garner, Tori Spelling, Marissa Jaret Winkour, Jason Priestley, John Cryer, Julia Roberts, Kelly Rutherford, Ashley Simpson, Jessica Alba, Luciana Damon, Adam Sandler, Kenneth “Babyface” Edmonds, Matthew McConaughey, Gwen Stefani, Camila Alves, Heidi Klum, Minnie Driver, Patrick Dempsey, Nicole Richie, Naomi Wats i mnogi drugi 😉

 

multiuse storyof-new

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top