Mala Šumska Vila

100% Pure

Svi 100% Pure proizvodi izrađeni su samo od sastojaka koji su pogodni za čovjeka, te nikada nigdje nisu testirani na životinjama. 100% Pure poštuje i cijeni životinje, a ljudi koji stoje iza ove tvrtke su predani aktivisti za njihova prava.

Kada kozmetičke tvrtke tvrde da “ne testiraju na životinjama“, to ne mora uvijek biti tako. Konačni proizvod vjerojatno nije testiran na životinjama, ali što je s pojedinim komponentama?

100% Pure proizvodi su proizvedeni bez okrutnosti prema životinjama i potpuno su veganski (osim proizvoda koji sadrže med).

100% Pure proizvodi za razliku od većine drugih kozmetičkih proizvoda ne smiju sadržavati:

– Sintetičke kemikalije

– Paraben i druge potencijalno opasne konzervanse

– Sulfate i ostale nadražujuće tvari za čišćenje

– Sintetske mirise i boje

– Alkohol

– Petrokemiju

– Propilen glikol i PEG

– Otrov

– Brtve (kao što su voda, različita dodana emulzija, sredstva za zgušnjavanje i slično)

– Genetski modificirane organizme

– Životinjske sastojke

 

Zanima Vas zašto 100% prirodno?

Jer se više od 60% kozmetičkog proizvoda, koji se nanosi na kožu, stavlja u krvotok i time u naše unutarnje organe. Zato što su 100% Pure svjesni da je sastav kozmetike koju svakodnevno koristimo jednako važna kao i sastav našeg doručka. Oni znaju da zdravlje počinje s kožom. I završava ispod nje.

100_Pure

SI STARTS D.O.O.
Zadobrovška cesta 96,
1260 LJUBLJANA-POLJE
Slovenia
IBAN: SI56 0510 0801 5576 640 (ABANKA d.d.)
info@littlegreenfairy.com

O NAMA
Mala šumska vila je djeci, prirodi i životinjama prijateljski usmjerena dječja trgovina sa prekrasnim proizvodima. U našoj trgovini je na volju šarena odjeća iz organskoga pamuka, školske potrepštine iz prirodnih materijala, staklenke za bebe, papuče, igračke o drugi ekološki prihvatljivi proizvodi.

POVEŽITE SE S NAMA
Top